The Ultimate Working From Home Guide

The Ultimate Working From Home Guide

Kom ihåg att för vissa är det bara extra pengar här och där. Det finns en enorm efterfrågan på arbete, men det finns också ett stort utbud av arbetare runt om i världen. En riktning du kan välja att gå i är att först förstå grundläggande autonomi och medicinsk terminologi. Även om du tappar chansen att fysiskt se över axeln på din nya fjärrarbetare, bör du ha policyer, procedurer och verktyg på plats som hjälper dig att säkerställa ansvar från hela ditt team. Zapier är ett helt fjärrteknologiföretag som ofta anställer kundsupportagenter i USA och internationellt.

Vissa människor älskar tanken på att arbeta i ensamhet, men även de mest introverade bland oss ​​kan börja känna lite klaustrofobiskt efter några veckor hemma, ensam och stirra samma projekt i ansiktet. Företaget betalar en cent för varje fyra ord och betalningen sker varje vecka via PayPal. En trend på marknaden för jobb-hemma-jobb är folkmassorcing. Spelstrategi, det finns en otrolig mängd data som finns i sport. Företaget har inte alltid tillgängliga möjligheter, men ibland gör det, så det är definitivt värt att kolla in. Det här inlägget innehåller filiallänkar, vilket innebär att jag får en liten provision utan kostnad för dig om du gör ett köp via en länk.

Våra telefonarbeten inkluderar dessa arbetsplatsmodeller: Telelanguage anlitar telefontolkar på över 300 språk för att arbeta inom sjukvård, försäkring och juridisk industri. 95 i månaden med Bluehost. Vid 10up kommer du att arbeta i en total fjärrmiljö, och jobbet är mer på den tekniska sidan som webbstrateg, systemingenjör och projektledare. Recension - Öppen för USA. Ibland behöver vi personlig identifierande information för att ge dig de produkter och tjänster du begär. En sökmotoroptimeringsspecialist eller expert har många hattar, men jobbet är det ultimata målet att optimera innehåll och webbsidor för Google Search. Det kan bero på arten av de flesta tekniska jobb - särskilt jobb för utvecklare och programmerare - som kräver en stark uppmärksamhet på detaljer och långa timmar med fokus.

Logotypdesignare på Fiverr tjänar någonstans från så lite som kr10 till en enorm kr1000 per jobb, så de inkomster du gör beror till stor del på dina kunskaper och hur väl du marknadsför dig själv. Sjukvårdsföretaget Aetna Inc. Ett annat unikt faktum om VIPKID är att den tidigare Los Angeles Lakers-stjärnan Kobe Bryant är en investerare. Denna deltidsmöjlighet är öppen för både amerikanska och internationella invånare. Många andra tjänar mellan 1 000 - 4 000 dollar per månad.

Avlägsna arbetare kan ofta kännas som om du lämnar dem "ur slingan" genom att lämna dem från möten och evenemang. Anställer för närvarande Internetanalytiker, röstdatainsamlare, utvärderare av sociala medier och mer. Ethereum är nere med 85% mot bitcoin sedan toppen av den "flippande" hypen. Mål 4 A Handledning - Företaget anställer onlinehandledare som kan hantera olika ämnen som undervisas i skolor. WritScore (även listad nedan) kräver en tvåårig högskoleexamen. Och var hittar du arbete?

Affiliate Marketer

Stark erfarenhet krävs och förmågan att tala mer än ett språk är fördelaktigt för vissa roller. Prova ett av dessa 32 företag som letar efter korrekturläsare. BLS har inte lönedata för denna bit av "spelningsekonomin. "Det erbjuder ett antal arbete i hemmet inom ett brett spektrum av fält.

Besök FlexJobs här för att se vilka jobb som finns för dig. Det är helt gratis. De har två kategorier av översättare: Och eftersom det finns massor av webbplatser där ute som betalar för artiklar, kan du skicka till flera varje månad och få en bra inkomst av det.

FreebiePoints är en webbplats som ger dig presentkort för ett stort utbud av återförsäljare.

Skattberedare

AccuTran är ett fullservicetranskriptionsföretag som anställer kontraktsskrivare från USA och Kanada. När vi använder pålitliga företag eller personer för att behandla personlig information för våra räkning. Sociala mediehanterare tjänar vanligtvis samma sak som en virtuell assistent, med timpris på kr15 - kr75 ganska vanligt. Webbplatsen anställer transkriptionister från USA för att gå med i sitt team. Chegg betalar lärare 20 per timme.

Dessa avlägsna heltidsanställningar har fördelar och massor av förmåner.

Klicka igenom för att se 40 legitima företag som kommer att betala dig för att arbeta hemifrån. Hushållens namn Xerox har över 8000 anställda som arbetar hemifrån och tillhandahåller en rad tjänster inklusive kundvård, teknisk support, kvalitetskontroll och programmering. Vissa av dessa uppgifter inkluderar webbtestning, datainmatning och frilansskrivning bland andra. Informationen du läser här är alltid objektiv. Ta itu med kundbehov som kan inkludera komplexa nyttafrågor, lösa problem och utbilda medlemmar. Vi har gjort vårt bästa för att bara inkludera legit företag på den här listan men du bör fortfarande göra din egen forskning. Arbetsgivare tar också hänsyn till hanteringen av människor och projekt. Om vi ​​inte kan lösa ett klagomål kommer vi att delta i lämpliga oberoende användningsmekanismer vid behov.

Låter detaljerna i en arbetslista för bra för att vara sanna, som massor av pengar och bonusar framför, knappt arbetar några timmar, etc. Få ditt FlexJobs-abonnemang idag! De flesta roller finns på distans i USA. Positionen är idealisk för de som älskar att söka på webben efter information. Du kan se FlexJobs hela lista här.

Logotypdesigner

Kandidater måste ha en RN-licens. Tänk på en VA som en administrativ assistent i en vanlig kontorsbyggnad, förutom att de arbetar på distans. Ofta behöver du inte ha några kvalifikationer eller ens erfarenhet för att få ett jobb inom detta område. Även om du kan behöva arbeta under vissa timmar har du flexibiliteten att arbeta hemifrån. Transkription betalas av ljudtimmen. När vi tittade var de flesta roller i USA och Storbritannien, med flera i Italien. Vill du till exempel hjälpa bloggare, bussar, ägare till småföretag (som kiropraktorer, restaurangfirare, rörmokare), fitnesspersonal, cateringfirma etc. Du arbetar hemifrån som självständig entreprenör.

Observera att till skillnad från vissa företag som anställer hemarbetare på den här listan, anställer VIPKid inte personal direkt - lärare arbetar för dem på frilansbasis. En fördel med dessa frilansjobb är att många av dem bara kräver en unik skicklighet, snarare än en viss examen eller arbetsbakgrund. Du måste också ha en kandidatexamen eller högre och minst ett års undervisningserfarenhet. Med dessa jobb kan du börja arbeta hemifrån med hjälp av företaget för att få ditt hemmakontor till en bra start.

Naturligtvis bör du kolla in dem noggrant innan du engagerar dig. Ett brett spektrum av företag behöver arbetare för att mata in olika data i sina system, oavsett om dessa data används för att spåra inventering eller leveranser, skapa affärsplaner eller mäta prestanda eller resultat. Toppledare kan tjäna 1 000 USD per månad. Hur mycket du tjänar beror på projektets omfattning och din erfarenhet. Robotkontroll, 1800-talets ekonom Thorstein Veblen hävdade i sin berömda bok "The Theory of the Leisure Class" att aristokraterna i hans tid var de som hade råd att spendera sin tid på rekreation snarare än arbete. Betalningar skickas dagligen via PayPal. Detta jobb är dock inte för svagt i hjärtat, eftersom tidsfrister och andra krav på jobbet kan vara brutala.

För Arbetsgivare

Du måste ha minst ett års erfarenhet av transkription och ordbehandling i en kontorsmiljö och måste också ha specifik erfarenhet av att skapa formella brev, memos och rapporter. Att arbeta hemifrån kan vara den heliga gral - men du måste veta vad du får till. Om du har ett förmåga att baka eller laga mat, förvandla din passion till en sidoföretag. Om du har ett enormt efterföljande och kan "påverka" denna publik genom att marknadsföra produkter och tjänster, kan du förvandla dina Facebook-, Instagram-, Twitter- och andra sociala mediekonton till en pengeprogramportfölj. Oavsett hur du ansöker kan du starta en karriär med helt distribuerat fjärrarbete.

”Detta ger dig mer information om positionen och hur du ansöker. Vad är den bästa tiden att handla?, det finns inget tydligt svar på denna fråga, eftersom handelsmöjligheterna är många och kan presentera sig på alla fyra sessionerna. Så tilltalande som fjärrarbetet är för anställda, det skulle inte vara en så stark trend om arbetsgivarna inte också känner igen fördelar från deras sida av skrivbordet. Företaget erkänner många fördelar med sitt Virtual Workforce-program för anställda: De senaste telekommunikationsjobbförteckningarna inkluderar mjukvaruutvecklingsingenjör, arkitekt för seniorlösningar och marknadsledare för digital plattform. Visningar på populära YouTube-tutorials sträcker sig från 20 000 till 300 000 och högre.

Transkribera

SayABC anställer lärare för att undervisa små grupper av barn (åldrarna 5 - 12) engelska som andraspråk. Vill du ta reda på vilka färdigheter du kan erbjuda som virtuell assistent? Det är ofta säsongspositioner. Det mesta av det arbete du gör är jämförbart med datainmatning eftersom de flesta innebär att skriva.

Dessa positioner betalar mellan 20 och 30 dollar per timme. Varför vill en anställd arbeta hemifrån? Enligt deras webbplats tjänar många kr23 - kr25 per timme.

Om Författare

Priserna per timme varierar beroende på din erfarenhet, skicklighet och arbetsbeskrivning. Vill du utmaningen? Bra transkribenter bryr sig inte om upprepning, utmärker sig med stavning och grammatik och är detaljorienterade.

Dessa positioner betalar kr12 per timme, kräver endast en gymnasiet och erbjuder förmåner som sjukförsäkring och en pensionsplan på 401 000. De annonserar på deltidsmarknadsförare för att arbeta bara två till sex timmar per vecka och föreslår specifikt att jobbet är lämpligt för pensionärer eller studenter. Om du är organiserad och kan hantera kontorsuppgifter som att svara på e-post, kalenderhantering, ange data och hjälpa till med sociala medier, är det här jobbet perfekt för dig. Du arbetar hemma och tillhandahåller mentalvårdstjänster till människor som behöver det via chatt. De upplever också ofta större anställdas produktivitet, färre missade arbetsdagar på grund av sjukdom eller pendlingsproblem och en mycket större pool av potentiella arbetare att välja mellan. Så här skulle det vara att arbeta hemifrån för Enterprise. Det täcker sällskapsdjurets ägare såväl som sällskapsdjurpassaren (ansvarsförsäkring). Om du kan bevisa din expertis inom något område, kvalificerar du dig som expert.

Specialist, Marknadsföring

För att se dessa jobb-från-hem-positioner, sök efter termen "telecommute" under nyckelord. De flesta av listorna nedan är allmän transkription. Du måste ha datorkunskaper och skriva minst 60 wpm. Tjäna mellan kr1. Hur man tjänar bitcoin 2019, vi rekommenderar den öppna BitPay bitcoin-plånbok-appen. Vissa studier visar att telekommunikationer är mindre anslutna till organisationen och att det därför är mer benägna att rekryteras bort. 3 miljarder i försäljning varje år.

Varje lista förklarar vem som kan ansöka, betala information och annan relevant information om jag kunde hitta den. Du kan tjäna mycket pengar som författare, jag vet för att jag intervjuade Holly Johnson som tjänar ÖVER 200 000 dollar per år som frilansförfattare. Genom att lära dig några färdigheter online som företagare behöver, kan du skapa ditt eget hemmajobb som gör att du kan arbeta när du vill. Det är ett legitimt jobb-från-hem-jobb, men att tjäna pengar på en blogg är inte så lätt som det verkar. Företaget har funnits sedan 1996. Och du kan tjäna mellan kr10 och kr15 per timme. Med dagens teknik kan ditt kontor vara var du än är.