13 Bästa Platserna Att Ta Betalda Onlineundersökningar (upp Till $50 / Tim)

13 Bästa Platserna Att Ta Betalda Onlineundersökningar (upp Till $50 / Tim)

Vi fick en eller två veckor så det kan ta några månader att träffa tröskeln. De har många betalda undersökningar att välja mellan, men många av dem kommer inte att netta dig mycket. Pengarna kan dras till presentkort på Walmart, Amazon, Starbucks och PayPal. Denna strategi är inte effektiv. Vindale har också andra intjäningsmöjligheter förutom undersökningar också, vilket ger dig lite variation också. Men efter den första utbetalningen uppgraderas ditt konto till Guldmedlemsstatus.

  • SurveyPolice - en webbplats som ägnas åt att tillhandahålla information om undersökningar online - heter Pinecone Research till den översta undersökningspanelen för 2019, som erkänner den för ”konsistens” och har ett ”A + rykte i flera år.
  • Dessutom är varje punkt värd ett öre vardera.

Att titta på videor krävde inte någon aktiv inmatning eller personlig information, men det bombarderade mitt skrivbord med popup-fönster var 30: e sekund. En särskilt bra egenskap är dess generösa remissprogram, som är huvud och axlar ovanför stora delar av branschen. ”Jag tjänar enkelt över kr50 per månad med onlineundersökningar om hushållsartiklar som ugnar, kylskåp och handfat. De är inte bara för produkter eller tjänster. Det är gratis att gå med i detta program och InboxDollars ger en bonus på kr5 bara för att registrera dig. Amazon och high street-kuponger. Till skillnad från många av de andra webbplatserna som finns med i vår Survey Cool 2019 topp 20 fokuserar den enbart och rent på att erbjuda undersökningar. Jag tänkte att jag äntligen hittade en enkel väg att tjäna lite pengar på min fritid.

Ett annat användbart råd är att göra din forskning online innan du bestämmer dig för några undersökningswebbplatser.

Pris Rebell

Ju fler undersökningar du gör, desto fler chanser har du att vinna. Handla med mönster i ljusstake diagram, om ljusstaken är röd stängs priset nedan där det öppnades och detta ljus kommer att placeras under och till höger om det föregående, igen om det inte är kortare och i en annan färg än det tidigare ljuset. Mystery shopping är också en möjlighet, att betala kr10 till kr50 i timmen. Hur många gånger i veckan/månaden använder du PayPal för att betala eller få betalt? Belöningar för din tid: En typisk undersökning betalar cirka 70 SB. Lyckligtvis är det inte svårt att tjäna poäng. Det kan vara saker relaterade till vad du gillar att äta, din födelsedag, din favoritfilm och mer. Webbplatsen var över genomsnittet vid val av undersökningar som vi kvalificerade oss för.

Användare lägger ofta så mycket som 10 minuter på att svara på bakgrundsfrågor bara för att diskvalificeras från undersökningen. Betalningsgränsen är 1 000 poäng, vilket motsvarar 10 dollar. Först, varför erbjuder företag betalade onlineundersökningar?

Ingen riktig undersökningspanel debiterar dig en registreringsavgift. De kan också få gratisprodukter att testa och sedan bli ombedda att yttra sig. Besök Nielsen Digital Voice Research Panel för att gå med i programmet. Det betalar kr1 till kr5 per undersökning, som kan lösas in i presentkuponger på high street och Amazon. Registrera dig för värderade åsikter »MindMover Intressanta undersökningar om konsumentprodukter Vem är de? ”Nielsen betalar också familjer för att titta på tv.

Hur gör jag undersökningar för pengar PayPal?

Använd Aldrig Ett Betalkort För Att Köpa Dessa 9 Saker

Registreringsprocessen tar bara några minuter. Så hon började komplettera sina inkomster med sidostörningar som frilansskrivning, arbeta som tillfällig receptionist och betygsätta matematiska tentor online. Men låt inte detta avskräcka dig. Allt detta tack vare deras snabba utbetalningar och låga utbetalningskrav. Och om du har mer pengar får dig att känna dig säkrare kommer du förmodligen att sova bättre på natten. Det finns grundläggande kvalifikationsfrågor i början av varje frågeformulär för att säkerställa att du är lämpad att fylla i det innan du går igång. När jag klickade på undersökningen bad den mig att logga in igen.

Vid ett tillfälle diskvalificerades vi efter att ha blivit ombedda att skriva ordet ”Lila. Så du vet aldrig vad du kan förvänta dig med en undersökning. Du tjänar raka kontanter, Amazon-presentkoder eller produkter för dina ansträngningar. Så det finns potential för att tjäna lite allvarliga pengar här. Det tar bara några sekunder att göra och de är en av de högst betalande enkätsidorna i branschen.

CashKarma

Trots det lilla urvalet har du bra alternativ. Utan vidare, här är våra bästa rekommendationer för betalda undersökningssidor. Din profil är det som får undersökningarna, så få den att lysa! Du kan lösa in dina intäkter för PayPal-betalningar, Amazon-presentkort, iTunes-presentkort och till och med Airline Miles. Tjäna enkla pengar på dina vardagliga utgifter med ett cashback-kreditkort: Kommer du ihåg Starbucks exemplet ovan?

Vi belönade 30 miljoner USD + till medlemmarna över hela världen 2019. Det är känt för en låg lägsta utbetalningströskel och en snabb och enkel första utbetalning. När vi kommit förbi det gimmicky-klingande namnet kunde vi se hur Swagbucks är ett av de mest respekterade företagen i undersökningsutrymmet online. De flesta handlar om aktuella frågor som är nyheterna och de uppmuntrar dig att uttrycka dina åsikter. Om så är fallet, kan du behöva plocka upp ett deltidsjobb, starta en sidostyrning hemifrån eller leta efter oortodoxa sätt att tjäna pengar på din fritid. Och bäst av allt - du får betalt för det. Beroende på webbplatsen kan undersökningar vara ett enkelt - om än tråkigt sätt att tjäna några få dollar eller ett frustrerande jobb som betalar nästan ingenting.

Det betyder att du bara kan spendera några minuter på en bara för att bli avvisad, och att du inte tjänar något för den tiden. Marknadsundersökningar är en enorm bransch (kr44). Liksom de andra är registreringen med E-Poll snabbt och gratis.

Är betalda online-suveys nya för dig? Dela detta inlägg!

För att undvika rörelser i din personliga inkorg rekommenderar jag starkt att du registrerar dig för en separat e-postadress som du bara använder för undersökningar. Jag antar att det är förståeligt eftersom bearbetningskontrollen för företag av den storleken är tidskrävande. Om jag har rätt, allt du gör när du registrerar dig för den stora majoriteten av dessa webbplatser hjälper dem att tjäna pengar på de formulär du fyller i och de frågor du svarar. Ta undersökningar, få pengar - det är så enkelt. Möjligheter för betald undersökning finns också för invånare i USA, Kanada, Australien och Hong Kong. Vid denna tidpunkt var jag halvsjuk från alla mina andra erfarenheter och började förlora min tro på mänskligheten. Cookies är små datafiler lagrade på din dator som webbplatsen använder för att analysera din aktivitet. Belöningssystemet som används här är poängbaserat, vilket innebär att du tjänar poäng för att fylla i tillgängliga frågeformulär.

Den bästa delen av denna webbplats är hur lätt det är att utbetala. Därefter matchar Vindale enkäter med dina intressen. En liten bearbetningsavgift tas ut när du drar in intäkter, vilket webbplatsen säger är i huvudsak deras pappersavgift, så du måste tänka på en förlust på ett par dollar här och där. Tillgänglig vår iPhone, iPad och Android-enhet.

Många företag kommer att skicka erbjudanden för att prova husdjursprodukter, och om du inte äger några husdjur, är det inte mycket meningsfullt att spendera din tid med det företaget. Om du bestämmer att undersökningar inte är värda din tid finns det andra sätt att tjäna pengar online, till exempel blogga, sälja saker och frilans. Hon arbetade som adjungerad professor vid ett par olika högskolor och försökte gå ihop en heltidslärarkarriär och hon gjorde inte tillräckligt för att ta itu med vad hon var skyldig.

Belöningssystem

Hur fungerar betalda undersökningar? Sammantaget har de tjänat mer än 30 miljoner dollar. Du kan till och med lösa in dina poäng för Bitcoin! Men är det att tjäna pengar hemifrån så enkelt som det låter? Som sagt, vissa webbplatser betalade mer än andra, och enkätundersökning var en enkel sido spelning att prova.

Registrera dig med MobileXpression här. Trots det stora utbudet av ämnen är slutmålet för betalda onlineundersökningar vanligtvis detsamma: De flesta av de uppgifter vi gav bort verkade ofarliga - till exempel våra shoppingvanor och reseplaner. Få betalt varje gång du deltar i en betald forskningsstudie (deponeras direkt på ditt PayPal-konto). De var aldrig stora vinster, men de var roliga. De erbjuder opinionsundersökningar från stora märken till underhållning. För mer information, kolla in vår fullständiga MySurvey Review. Nielsen har hittat sin väg till tusentals vardagsrum genom sitt Nielsen Rating-program.

Premiumobligationer Beräknas

Jag tyckte att webbplatsen var riktigt tydlig om hur många poäng jag skulle tjäna för varje undersökning jag valde att slutföra. Din personligt identifierbara information är värd en liten förmögenhet för direkta marknadsförare, särskilt sedan U. Och det gör det till ett måste gå med! Vilka är de bästa undersökningssidorna under 2019?

Hur Du Får Betalt

Som ni kan föreställa er deras undersökningar inriktade på produkter som barn använder - leksaker, elektronik, spel, TV-program, musik, kläder, etc. Vad kan vara lättare än att svara på några frågor och dela dina tankar i en undersökning? Tyvärr kommer du inte att bli rik med att genomföra enkäter online, men det kan tjäna som en anständig inkomstkälla. Gör 4000 dollar per månad med undersökningar! Medlemskapet är gratis och de flesta undersökningar kan slutföras på 10 till 20 minuter.

Kom ihåg att detta är marknadsundersökningar du hjälper dem med. Som panelmedlem i OneOpinion har du möjlighet att göra betald marknadsundersökning och testa nya produkter hemma innan de släpps för allmänheten. Undersökningar varierar i längd och täcker olika ämnen. Vi har betalat våra medlemmar över 56 miljoner dollar kontant.

Andra sätt att tjäna pengar är att shoppa via webbplatsen, spela onlinespel och titta på videor. Det tar dig fem minuter och sedan är du på väg. Dessa killar är den riktiga affären - de har en A + -betyg hos Better Business Bureau och de har utbetalt över 150 000 000 dollar till användare hittills. Varje poäng är värt kr0. Hur mycket betalar onlineundersökningar verkligen och är de värda min tid? Du tjänar in krediter för varje undersökning du tar som du kan lösa in för presentkort från toppmärken som Amazon.

Belöningar

Det tar bara några minuter att registrera dig med produktrapportkortet, och du kan börja få betalda online-undersökningar inom 24 timmar efter att du registrerat dig. Registrera dig hos YouGov »PanelBase Tjäna 3 krbara för att registrera dig! Poäng som du kan använda för att bjuda på olika objekt. Din åsikt hjälper till att påverka och förbättra detaljhandelsprodukter och varumärken. Förutom undersökningen erbjuder PrizeRebel medlemmarna möjlighet att tjäna poäng genom att anmäla sig till gratis prövningar, gå med i e-postlistor, titta på videor, slutföra mikrouppgifter, samla dagliga poäng, delta i tävlingar, spela onlinespel och nivå extra. Kom igång med Opinion City här. Jag vill bara skilja dem från riktiga undersökningspaneler så att du inte blir förvirrad.

Dessutom ingår alla medlemmar i prisdrag, vilket är en trevlig bonus. Jag menar, var annars kan du tjäna belöningar för att spela spel, nya och outlösta, innan någon annan ens hör om dem! Efter att ha genomfört undersökningen får du betalt med kontanter, PayPal, presentkort eller andra belöningar. ”Det krävde något ärligt hårt arbete, men jag hade kul att göra det. I själva verket är företag öppna för att höra negativ feedback också eftersom det skulle hjälpa till att påpeka vad som måste arbetas med. Detta utgör ett problem om du behöver pengar snabbt eller om du bestämmer dig för att ändra kurs och prova något annat - du kan i slutändan svara på massor av frågor och faktiskt aldrig se de pengarna.

Anledningen till detta är att du inte passar målgruppen för varje undersökning de har. Se till att bokmärka det här inlägget. Dessa kalkylatorer använder enorma siffror som att ta 10 undersökningar dagligen till ett värde av kr25 + per stycke för att komma fram till förslaget att du kan göra kr3000, kr5000 eller till och med kr8000 per månad med undersökningar. Men vår favoritdel om Vindale? Betalda undersökningar är kända som ett sätt att tjäna några extra dollar snabbt. Om du letar efter lite variation gör InboxPounds att tjäna pengar online lite mer intressant.

Om Författarna

När det tekniska och kulturella landskapet förändras under de kommande åren kan det vara en av de enklaste och mest givande möjligheterna att erbjuda dig, en konsument, i den digitala tidsåldern att betala för kompletta undersökningar online. Ebates är en av de största tillgängliga återbetalningsplatserna. Men det är en bra webbplats att hålla i ditt arsenal av undersökningssidor för pengar.

Precis som på andra webbplatser kommer det belopp du får betala att variera beroende på undersökningens längd. Du vill tänka på varför du gör undersökningarna för att se om de passar dig. För varje undersökning du gör (oavsett om du kvalificerar dig eller inte) kommer du att få ett inträde i deras kr10.000 kvartalsvisa dragning. Undersökningsföretag letar ofta efter målinriktad demografi - vissa åldersintervall, inkomstnivåer, geografiska platser eller jobbjobb - så det är verkligen viktigt att se till att du håller din information uppdaterad.

Jag kunde se att det lönar sig på lång sikt om jag ägnade tid varje dag åt detta under några månader, men jag tror inte att jag kommer att göra att onlineundersökningar görs regelbundet. De kommer också att donera ett träd till programmet "Träd för kunskap" om du förblir aktiv i 90 dagar, vilket är ganska coolt. Det fungerar mycket som Nielsen-programmet - Du installerar gratisappen (på din telefon, PC eller andra enheter du använder för att få tillgång till internet), det fungerar tyst i bakgrunden och samlar användningsuppgifter anonymt. Vi uppskattade webbplatser som avslöjade kontantvärdet för varje undersökning och matchade oss med relevanta. Att genomföra enkäter och enkäter för pengar tar cirka 10 minuter vardera och kan utgöra huvuddelen av din tid på webbplatsen. Dessutom kommer du att ingå en tävling på kr10.000 varje gång du genomför en undersökning. Även om exakta utbetalningar per undersökning inte annonseras och kan variera ganska mycket ändå, är Harris Poll Online gratis att gå med och belöningarna kan vara lukrativa om du använder webbplatsen tillräckligt ofta.

  • Swagbucks är fortfarande populära eftersom de är en pålitlig webbplats och erbjuder nya sätt att vinna belöningar, inklusive att spela spel och titta på videor.
  • Och ja, du kan också tjäna för att hänvisa till vänner och familj.
  • Undersökningar är mer tänkta som ett sätt att tjäna sidoinkomster så att de blir snabba-snabba system är vanligtvis falska.
  • Spara dina poäng om du vill, eller lösa in ett kr3 eller kr5 presentkort kort riktigt snabbt!
  • När du fyller i onlineundersökningar är ditt huvudmål att få kompenserad för din tid, och med rätt tips kan du maximera den ersättning som du får för varje minut som du spenderar för att fylla i enkätundersökningar.
  • Om du fyller i enkäter för pengar med Opinion Outpost kommer du först att ge dig åsikter - med 10 poäng värda kr1.
  • Swagbucks är tillgängligt från de flesta länder i Amerika, Europa och Asien.

Hur Man Hittar De Högsta Betalda Undersökningarna

Du kan också tjäna på hänvisningar där också. Kolla in Earning Station här. Slutligen kan du ange prisritningar med dina poäng. Din tid är oerhört värdefull och det är något du aldrig kan komma tillbaka, varför du alltid måste se till att du blir kompenserad för den. Avsätt tid att slutföra undersökningar varje dag. Utöver undersökningar har Mypoints flera andra sätt för medlemmar att tjäna belöningar, inklusive cash back shopping, titta på videor och spela spel. Även om det belopp du tjänar varierar från erbjudande till erbjudande, är det definitivt en fin del av förändring bara för att slutföra ett erbjudande.

Men det är inte fallet med GTM. Webbplatsen erbjuder prisdrag för då och då för saker som biobiljetter och undersökningar kan förväntas varje vecka. Eftersom människor behöver ett incitament att ta sig tid från sina livliga liv för att svara på frågor som ytterligare kommer att gynna och berika stora företag och företag. Swagbucks samlar undersökningar från tredje part, så vissa webbplatser det skickar dig till är bättre än andra. Se upp för bedrägerier. Pinecone är en av de bästa undersökningspanelerna där ute för att tjäna snabba kontanter, och de betalar snabbt - vanligtvis nästa dag - för de undersökningar du fullbordar.

Gör 4000 Dollar Per Månad Med Undersökningar!

Vanligtvis får medlemmarna cirka 2 enkäter varje vecka. Efter registreringen var jag tvungen att fylla i en serie frågor så att de kunde lära känna mig bättre. ”De är inte den högst betalda undersökningswebbplatsen på vår lista, varför de kommer in på nummer 7, men de är legitima, och det är ett annat alternativ att tjäna pengar med betalade onlineundersökningar. Om det låter som dig, behöver du bara ange en giltig e-postadress och vi är igång. Användare av denna webbplats får betalt varje gång de besvarar en undersökning. Vissa företag kommer att sälja din profilinformation, som kan vara ganska personlig, med vinst.

Registrera dig för Branded Surveys »New Vista Live Tjäna 100 krper år och 5 krbara för att gå med. De betalda undersökningarna kan göra dig var som helst mellan kr0. Undersökningarna kommer inte varje vecka, men det är en fin liten bonus när de gör det på grund av hur snabbt de betalar. De har högt betalande undersökningar. Kolla in vår fullständiga MintVine-recension här. Bokstavligen är det så enkelt.